Is het alweer zo lang geleden?

Geschiedenis Sport met Snelders

Sport met snelders logo op desk

1989. Waar het allemaal is begonnen

Sport met Snelders bestaat alweer 32 jaar. De naam Snelders Sport is voor het eerst in maart 1989 in Wijchen te horen. Na de overname van Oku sport was dit de tweede vestiging van Snelders sport. Gerard en Dinie Dieks zijn de winkel gaan runnen met Ben en Marian Snelders op de achtergrond als back-up en steun bij de inkoop en allerhande zaken. Dit deden zij vanuit hun eigen winkel in Elst. De eerste winkel was dan ook de vestiging in Elst. Snelders Sport Elst is ook nog steeds een begrip in hun omgeving.
Lees meer Lees minder

2013. En toen

Sport met Snelders bestaat alweer 32 jaar. De naam Snelders Sport is voor het eerst in maart 1989 in Wijchen te horen. Na de overname van Oku sport was dit de tweede vestiging van Snelders sport. Gerard en Dinie Dieks zijn de winkel gaan runnen met Ben en Marian Snelders op de achtergrond als back-up en steun bij de inkoop en allerhande zaken. Dit deden zij vanuit hun eigen winkel in Elst. De eerste winkel was dan ook de vestiging in Elst. Snelders Sport Elst is ook nog steeds een begrip in hun omgeving. Deze koers richt zich steeds meer op functionaliteit en teamsporten. Met functionaliteit wordt aangegeven dat we een functionele allround sportwinkel zijn van het dorp Wijchen en omstreken. Teamsporten zijn onze prettige samenwerkingen die wij hebben met onze sportverenigingen, scholen en stichtingen die wij voorzien van al hun benodigde kleding en materialen. In 2020 hebben wij onze handen ineengesloten met Henk Zonnenberg, Sportinn Z-sports te Groesbeek. Deze winkel die ook veel in teamsporten actief is geweest hebben wij destijds overgenomen om nog meer te kunnen groeien in de regio Nijmegen. En om ook daar de verenigingen van onze service en diensten gebruik te laten maken. De focus ligt bij ons vooral op de sporten voetbal, tennis/padel, indoor, hockey, fitness, wandel en running. De focus op teamsport en het ontzorgen van verenigingen en organisaties is de tweede pijler waar we veel toekomst in zien. We hebben daarom onze textieldrukkerij uitgebreid en geprofessionaliseerd, zodat we het hele drukwerkproces in eigen beheer hebben en de service altijd hoog kunnen houden.
Lees meer Lees minder
Sport met snelders app combinatie 3
Sport met snelders winkelfront 2

2030. De toekomst lacht ons toe

De toekomst ligt met de uitbreiding van een nieuw bedrijf Sport Group Holland ook buiten de regio van Wijchen/Nijmegen. Met andere woorden zal de geschiedenis van Sport met Snelders over 10/20 jaar weer een aantal hoofdstukken kunnen bijschrijven.