Over ons

Sport met Snelders

Sport met Snelders is niet zomaar een winkel waar je een product koopt om je sport te beoefenen. Sport Met Snelders heeft een bijzonder goede sfeer, een gevoel van thuiskomen, alsof je in een warm bad stapt. Die goede sfeer ontstaat door de super enthousiaste en gemotiveerde mensen die er al jarenlang werken. Hierdoor voel je je als klant, vereniging, bedrijf of andere sport gerichte organisatie altijd welkom en thuis en dat is de start voor een langdurige relatie. Het principe is heel simpel! Luisteren naar de behoefte en vragen van de klanten, reageren en interesseren in deze personen, verenigingen en organisaties en zodoende met de juiste oplossing komen. Dat kunnen de goede producten zijn, oplossingen van een probleem, maar ook een sponsordeal die verder kijkt dan alleen een korte termijn gewin. Ons doel is simpel en altijd hetzelfde we gaan voor de lange termijn relatie in goede en in slechte tijden.
Ervaar het sportgevoel met Snelders.
Lees meer Lees minder

Maak kennis met onze Helden

Patrick DieksAllround teamlid en eigenaar

Mijn naam is Patrick, na jarenlange winkelervaring zit mijn uitdaging nu vooral in het zoeken naar groei en administratieve taken zoals planning, inkoop, marketing en personeel.

Remco JelissenAllround teamlid en eigenaar

Mijn naam is Remco ik ben verantwoordelijk voor de teamwear afdeling en het textieldrukwerk. Als club of organisatie zijnde ben je bij mij aan het juiste adres. Afspraak is afspraak

Suzanne NijtmansAllround verkoopster en visual merchandising

Mijn naam is Suzanne en met veel plezier en enthousiasme ben ik al 25 jaar werkzaam bij Snelders, voor al uw vragen kunt u bij mij terecht. Daarnaast zorg ik ervoor dat de winkel met de seizoenen mee kleurt en de collectie er mooi in uitkomt.

Lindy GiesbersAllround verkoopster en inkoop

Mijn naam is Lindy naast verkoop in de winkel en kennis van de collectie heb ik ook de verantwoordelijkheid over de inkoop van de kleding.

Lianne DieksAllround teamlid

Mijn naam is Lianne, waar je ook naar op zoek bent, met plezier help ik help je graag, zodat je weer met een blij gevoel de winkel uitloopt.

Bente RuttenVerkoop & drukwerk

Mijn naam is Bente en ben als parttimer doorgegroeid naar het vaste team. Naast mijn rol als verkoper, bedruk ik ook de namen en logo's op de kleding en tassen die we leveren.

Michel JansenAllround verkoper

Mijn naam is Michel, een vrolijke, enthousiaste jongen die de hele week klaar staat voor al jullie vragen.

Jannes KiersParttime verkoper

Mijn naam is Jannes en ik ben al enige tijd werkzaam bij Snelders, daardoor kunt u bij mij terecht met al uw vragen. Mijn expertise ligt voornamelijk bij tennisrackets en het bespannen daarvan.

Anne SonnemansParttime verkoper

Mijn naam is Anne en help je graag bij het uitzoeken van een nieuwe kledingoutfit. Hockey is mijn passie, voor deze vragen kunt u ook bij mij terecht.