Hoe werken wij?

Stappenplan

Alles over gesponsorde teamwear kleding of aanmelden.

1. Maak je wensen bij ons bekend

Via de mail of telefonisch horen we graag wat de wensen zijn qua kleding, tassen of anders soort materiaal, en voor welke club, bedrijf of organisatie dit beoogt is.

2. Snelle reactie met voorbeeld

We brengen na overleg snel een prijsopgave uit inclusief de drukwerkkosten met een digitaal voorbeeld na akkoord van de offertes.

3. Paskleding regelen

We leveren de kleding en ontvangen een volledige lijsten met maten en nummers retour of wij zorgen dat er in de winkel een digitale lijst is en ontvangen de mensen in de winkel om te passen.

4. Bestellen van de order

Na ontvangst volledige lijsten wordt de order besteld bij de leverancier en zorgen we ondertussen voor de voorbereiding van het drukwerk.

5. Het bedrukken en afwerken van de order

Wij gaan de juiste nummers en sponsorlogo┬┤s op de kleding of tassen aanbrengen en leveren alles gesorteerd en ingepakt in een team tas af.
Daarna alleen nog maar veel spelplezier.
Tennis racket service Snelders Wijchen
Sport met snelders team foto

1. Meld je aan

Meld je aan via mail, telefoon, contactformulier of in de winkel.

2. Overleg

Fysiek overleg plannen, waaruit bestaan de behoeften kleding, materiaal of accommodatie. Wij zijn niet gebonden aan 1 leverancier en bieden de vrije keuze aan in overleg met de club.

3. Voorstellen

Voorstellen verzamelen van leveranciers, waarbij er een vrije keuze is voor de club en wij meerdere voorstellen vanuit verschillende leveranciers kunnen aanbieden.

4. Sponsordeal

Keuze maken uit de voorstellen en sponsordeal afronden. Deal in de vorm van gratis tenues, vrij besteedbaar bedrag of elke andere vorm mogelijk.

5. Collecties

Collectie samenstellen en gratis clubwebshop opzetten indien van toepassing.

6. Bestellen

Bestellen en leveren van de kleding en/of materialen.