App

Met deze app is het binnenkort mogelijk om online te shoppen of bestellingen te doen. Voorlopig kan de app alleen nog als service app worden gebruikt als bespan app voor de tennissers onder ons. Een unieke app die laat zien wat service voor ons betekend. De bespan app is als service ontwikkeld voor de tennissers die regelmatig hun bespanning laten vervangen of het makkelijk vinden dat hun bespangegevens bij ons bekend zijn.

Gebruikers van de app ontvangen 15% korting op hun bespanningen. In de app houden we bij welke bespanning er in welk racket zit en met welke kilo’s deze is bespannen. Het is mogelijk om meerdere type rackets per persoon in de app te plaatsen. Zodra we het racket in de winkel aannemen en aanmelden in de app, ontvangt de gebruiker een signaal dat zijn racket in behandeling is genomen. Het mooie is dat als we klaar zijn met bespannen de klant een melding krijgt dat het racket klaarligt om opgehaald te worden.
Naast tennisrackets bespannen we ook badminton-, squash- en ricochetrackets, voor deze rackets hebben we ook de juiste snaren in huis en bent u voor deze service welkom bij ons.
Snelders app op Iphone 3